Hlavní obsah

Soukalová dodržela slovo! Zveřejnila své číslo a čekala, co se stane

Praha

Přítel Gabriely Soukalové badmintonista Petr Koukal na Evropských hrách v Baku medaili nezískal, a proto krásná biatlonistka skutečně splnila to, čím svému milému "vyhrožovala" - zveřejnila své telefonní číslo. A celé dvě hodiny hovořila s cizími lidmi.

Gabriela Soukalová motivuje příteleVideo: Facebook

 
Článek

Reakce Petra Koukala na výzvu Gabriely Soukalové

Soukalová chtěla svého přítele vyhecovat, aby cenný kov z Ázerbájdžánu dovezl. Zveřejnila proto na svém facebookovém účtu zprávu, že pokud Koukal medaili nevybojuje, zveřejní své číslo. Zda bude telefonní, nenapsala.

Koukal vypadl z turnaje Evropských her už ve čtvrtfinále a Soukalová své telefonní číslo na sociální síti skutečně zveřejnila. A to se vzkazem: „Kdo chce, může mi zavolat. Ale ve vší slušnosti, prosím. Na příjmu bych měla být do 20:00. Jsem zvědavá, jak to dopadne..."

A jak se zdá, dopadlo to dobře. Po osmé hodině večerní totiž Soukalová vyvěsila novou zprávu: „Byli jste neuvěřitelný! Přes dvě hodiny jsem zvedala každé číslo. Ani popravdě netuším, kolik jich bylo. Ale to nejdůležitější je, že všechny hovory byly pozitivní. Moc vám za ně děkuji. Zvedli jste mi náladu!" děkovala Soukalová.

A dodala, že svůj mobil už odkládá. „Teď musím odpočívat a vybalit si po cestě na soustředění. Už zase makáme. Tak se nezlobte, ale telefon odkládám. Snad jsem potěšila ty, co se dovolali. Mrzí mě, že nemůžu mluvit se všemi," napsala ještě a pozvala fanoušky na zářijové mistrovství České republiky na kolečkových lyžích v Letohradě.

Reklama