Hlavní obsah

Golf v Letňanech: likvidace?

Potíže na driving range v Letňanech se stupňují. Kvůli sporu o pozemek byla zahrazena hlavní příjezdová cesta a majitel range mluví o likvidaci.

Článek

„Jednání s majitelem pozemků letiště Letňany (SIT PRAGUE a.s.) ztroskotalo na neúnosných ekonomických požadavcích a dalších záležitostech,“ uvedl Jakub Čepelák, jednatel firmy Bestgolf a prezident klubu Bestgolf Blue Sky.

Příjezdovou cestu k drivingu nejprve hlídala ochranka firmy Cresswell, vybírající za vjezd do areálu 50 korun za třicet minut. „Ochranka nyní byla stažena a příjezdová cesta na driving range zcela uzavřena betonovým panelem, takže se k nám nedostanou nejen zákazníci a dodavatelé, ale ani záchranná služba či hasiči v případě, že by se něco stalo,“ uvedl Čepelák.

„Driving range zůstává i přes tento vývoj otevřený a existuje náhradní přístupová cesta. Je však zcela zřejmé, že se jedná o likvidaci golfu v Letňanech. Čekáme na vyjádření ministerstva dopravy, zda příjezdová cesta je účelová komunikace s veřejným přístupem,“ dodal Čepelák.

Reklama