Hlavní obsah

Z milostných afér golfisty Woodse si utahují v Disneylandu

WASHINGTON

Milostné aféry nejlepšího golfisty světa Tigera Woodse v zámoří prorazily už i do Disneylandu. V zábavním parku v Kalifornii si totiž ze zhrzené hvězdy utahují v představení o Aladinovi.

Foto: David J. Phillip, ČTK/AP

Golfista Tiger Woods se svou manželkou Elin.

Článek

Džin ve vystoupení Woodse upozorňuje, že ani na patnáctý pokus nedokázal zařídit, aby se do golfisty někdo zamiloval. Naráží tak na skutečnost, že k milostným pletkám s třiatřicetiletým Američanem se po jeho přiznání k nevěře dosud přihlásilo 15 žen.

Skandál s nevěrou kolem Woodse vypuknul koncem listopadu po podivné autonehodě před jeho domem na Floridě. Posléze se ukázalo, že nejlépe placený sportovec světa byl v posledních letech několikrát nevěrný své manželce Elin, s kterou má dvě děti. Vítěz 14 turnajů kategorie major krátce na to ohlásil, že na neupřesněnou dobu přerušuje kariéru, aby se věnoval rodině a pokusil se zachránit manželství.

Woods kvůli skandálu už přišel o několik sponzorů a výrazně klesá i jeho popularita. Podle výsledků ankety CNN je golfista sympatický 34 procentům dotázaných a nesympatický je 49.

Reklama

Související témata: