Hlavní obsah

Hollywood se chystá zfilmovat aféry Tigera Woodse se ženami

LOS ANGELES

Hollywoodští producenti se chystají zfilmovat soukromé peripetie amerického golfisty Tigera Woodse. Podle britského deníku Daily Star se mezi filmaři rozhořela bitva o to, kdo získá práva na natočení jeho afér se ženami, které poškodily pověst nejlepšího golfisty světa posledních let.

Foto: Shaun Best, Reuters

Americký golfista Tiger Woods se svou manželkou Elin Nordegrenovou

Článek

Mělo by jít o televizní film. V Hollywoodu se spekuluje o tom, že golfistu by mohl hrát držitel Oscara Cuba Gooding Jr.

"Bude z toho skvělý film. Lidi rádi vidí pád někoho z vrcholu a to, jak se snaží dát dohromady svůj život. Tigerův skandál dokázal, že i nejlepší sportovec světa je obyčejný člověk," citoval list svůj hollywoodský zdroj. Podle něj se teď producenti předhánějí v nabídkách a chtějí začít co nejdříve točit, dokud Woodsovo soukromí budí zájem veřejnosti.

Milostné pletky čtyřiatřicetiletého golfisty, který měl pověst příkladného manžela a otce, vyšly na světlo v listopadu po jeho záhadné noční autonehodě na Floridě. Od té doby se k poměru s ním přihlásilo 14 žen.

Woods ve snaze zachránit manželství oznámil, že na čas přerušuje kariéru. Kontrakt s ním ale už ukončilo několik firem, jejichž reklamní tváří Woods byl. Golfistova žena Elin údajně hodlá při rozvodu požadovat polovinu jeho majetku, který se odhaduje v přepočtu na 18 miliard korun.

Reklama