Hlavní obsah

Indoor s Golf Digest podruhé

Druhý turnaj otevřené série Golf Digest Indoor Open Tour se uskuteční už tuto neděli 19. prosince od 17 hodin v pražském Sportcentru STEP. Na plátně se tentokrát bude hrát Pebble Beach.

Článek

Slavné a nádherné hřiště, kde se letos konalo US Open, které vyhrál Graeme McDowell, a pravidelná zastávka PGA Tour, na níž obhájil titul Dustin Johnson, na vás čeká při druhém fee turnaji v neděli 19. prosince od 17.00 ve Sportcentru STEP.

Neděle 17.00 jsou pravidelnými termíny Golf Digest Indoor Open Tour. Dalšími daty turnajů budou 9., 16. a 23. leden, 6., 13. a 20. únor a 6. a 20. březen.

Pokud chcete jít ve stopách šampionů, zvýhodněné fee plus vstup do indooru a startovné činí dohromady 650 korun, pro předplatitele Golf Digest C&S a pro juniory je to 550 korun. Hlavní cenou celé tour je pobyt v rakouském středisku Kaprun pro dvě osoby. Počítá se šest nejlepších výsledků.

Detailní propozice a předchozí výsledky Golf Digest Indoor Open Tour najdete na www.opengolftour.cz Informace o golfu ve Sportcentru Step najdete na www.sportcentrumstep.cz

Na druhý turnaj se můžete hlásit na serveru ČGF zde Požadavky na flighty lze posílat na adresu golf@chloeproduction.cz

Přejeme hezkou hru a pěkné zážitky s Golf Digest Indoor Open Tour.

Čím jsou pro vás indoorové turnaje? Hlasujte v anketě na homepage!

Reklama