Hlavní obsah

Nejkrásnější moment mého života! Vnadná golfistka se předvedla

New York

Bývalá profesionální golfistka Paige Spiranacová je ve skutečnosti známější jako hvězda sociálních sítí, nicméně na charitativním turnaji v Bedford Hills se jí povedl husarský kousek. Osmadvacetiletá Američanka zahrála hole-in-one, tedy poslala míček do jamky jediným úderem z odpalu. Ohromila tím i Garyho Playera, devítinásobného vítěze prestižních turnajů kategorie major.

Foto: Instagram Paige Spiranacové

Paige Spiranacová dokázala, že golf stále ovládá.

Článek

Na 14. jamce s parem 3 na hřišti Glen Arbor Clubu se půvabná Paige rozmáchla k odpalu a míček doplachtil až do jamky ve vzdálenosti 135 metrů! Nadšení neznalo mezí, k parádní trefě autorce gratulovali všichni včetně slavného Jihoafričana Playera.

„Hole-in-One před zraky Garyho Playera! Úžasné, nejkrásnější moment v mém životě," napsala později šťastná Spiranacová k videu z výjimečného okamžiku na svém Instagramu, kde má více než 3 miliony sledujících.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Paige Spiranac (@_paige.renee)

Účelem charitativního turnaje bylo shromáždit finanční hotovost na výzkum rakoviny slinivky. Začátkem letošního roku právě této zákeřné nemoci podlehla Playerova manželka Vivienne.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.