Hlavní obsah

Konec tajností. Ledecká představila nového partnera

Nejlepší česká sportovkyně uplynulého roku Ester Ledecká se znovu ukáže na lyžích ve světové konkurenci. Na svazích v Cortině d'Ampezzo ji v pátek a v sobotu čekají závody ve sjezdu, v neděli pak tradiční Super G. V italském středisku ale kromě svého umu představuje také nového partnera.

Ester Ledecká o novém partnerovi

 
Článek

Již helma během tréninku napověděla, že ji do týmu získal rakouský nápojový gigant Red Bull, který nahradil předchozího partnera Coca-Colu.

„Jsem moc ráda, že si Red Bull vybral právě mě. Je úžasné, že se v týmu zařadím například vedle Lindsey Vonn. Pevně věřím, že se mi bude dařit a budu Red Bullu dělat jen radost," těší se na novou spolupráci Ledecká.

Ester Ledecká o startu v Cortině d'Ampezzo

Právě s Vonnovou se třiadvacetiletá sněhová královna během čtvrtečního tréninku krátce potkala. „O mně se ví, že jsem poměrně stydlivá, takže na povídání jsem ji nezastavila. Jen jsme se pozdravili, každopádně je pro mě obrovskou legendou. Od Lindsey bych se toho chtěla naučit strašně moc a jednou dokázat alespoň zlomek toho, co ona," smekla před svojí kolegyní.

Čtvrteční tréninky na italských svazích si česká obojživelnice užívala: „Kopec je opravdu hezký. První jízdu jsem trať poznávala, u druhé jsem lehla na bok, ale jsem ráda, že jsem si to mohla vyzkoušet. Těším se na závod."

Pro olympijskou hrdinku z Pchjongčchangu je nadcházející závodní víkend startem poslední fáze přípravy před únorovým světovým šampionátem ve švédském Aare.

Reklama

Související témata: