Hlavní obsah

Dostala Ester na frak? Porovnejte sebevědomou americkou šampionku s českou hvězdou

Nebyl to vyhlášený souboj na dálku, Mikaela Shiffrinová se tanci věnuje delší dobu, a to, že se na sítích objevilo pozoruhodné video od garáže jejího domu, nesouvisí s nedávnou taneční kreací Ester Ledecké. Přesto to svádí k porovnání. Jak jsou na tom lyžařské superhvězdy coby tanečnice?

Foto: Sport-invest

Americká sjezdařka Mikaela Shiffrinová ve Špindlerově Mlýně. Archivní foto.

Článek

Nemožnost dojet sezonu na svazích Ledeckou v domácí nouzi přiměla k aktivitám, jejichž výsledek předvedla na sítích, a vysloužila si uznání.

Lyžování, hudba i tanec jsou oblíbenými činnostmi i pro Shiffrinovou. Američanka, pětadvacetiletá stejně jako české sjezdařské i snowboardingové eso, potvrzuje, že je všestranně talentovaná. Rozbalila to před domem a výsledek také předvedla na sociálních sítích.

Zatímco Ledecká se nechala inspirovat Horečkou sobotní noci, Shiffrinová se opřela o hit Shut up and dance od Walk the Moon.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Pořád se ještě najde spousta lidí, co si myslí, že jsem pohybově nadaná. Myslím, že timhle videem je vyvedu z omylu. Tak tady máte moji aprílovou jízdu. Trénovala jsem jsem to v karanténě celej tejden. Co jste natrenovali vy? Mimochodem zítra se těšte na další závodní jízdy. Snad vás tahle kulturní vložka pobaví. Many people still think that I’m athletically talented. I think I can prove them wrong by this video. So here you go, my April fool’s ride. I trained this in quarantine for a week. And what have you been up to? By the way, you can look forward to another race videos tomorrow. I hope this will entertain you. STR @redbull @peakperformanceczsk @richardmilleofficial

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka),Dub 1, 2020 v 11:52 PDT

Mohla uplatnit zkušenosti z několika lekcí od choreografky, která jí zjevně dodala sebevědomí a sebejistotu v této činnosti. "Tanec je ohromná zábava a skvělá věc, kterou můžete dělat v tomto období při karanténě. Je to dobré fyzické cvičení, ale i způsob, jak si posílit ducha a zvednout náladu," přidala Shiffrinová komentář k videu.

Dala tanečně o něco zkušenější Američanka Ester na frak? Komu připadne pomyslný taneční glóbus? Můžete porovnávat!

Která ze závodnic se vám při tanci líbí?
Mikaela Shiffrinová
22,7 %
Ester Ledecká
66 %
Žádná
5,4 %
Obě, nedokážu vybrat jednu
5,9 %
Celkem hlasovalo 7332 čtenářů.

Reklama

Související témata: