Hlavní obsah

Ester ukázala vypracované břicho. A přidala peklo, takhle jste ji ještě neviděli

Musejí to pro ni být prokleté dny. Plán lyžovat či jezdit na snowboardu do posledního sněhu vzal za své. Ester Ledecká ale rozhodně nerezignovala na pohyb. Fanouškům na sítích předvedla vypracované břicho a také něco, co běžně k vidění není. Své taneční dovednosti po několikadenní přípravě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká na archivním snímku.

Článek

"Pořád se ještě najde spousta lidí, co si myslí, že jsem pohybově nadaná. Myslím, že tímhle videem je vyvedu z omylu. Tak tady máte moji aprílovou jízdu," napsala s dávkou ironie a sebekritiky ke svým tanečním dovednostem. „Trénovala jsem to v karanténě celej tejden," připsala též.

Inspirovala ji stará ale spolehlivě přitažlivá Horečka sobotní noci a ´pekelné´ Disco Inferno. Za tanec k sedmdesátkové muzice se většinou dočkala pochvalných reakcí. A také pozoruhodných myšlenek od některých příznivců.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Pořád se ještě najde spousta lidí, co si myslí, že jsem pohybově nadaná. Myslím, že timhle videem je vyvedu z omylu. Tak tady máte moji aprílovou jízdu. Trénovala jsem jsem to v karanténě celej tejden. Co jste natrenovali vy? Mimochodem zítra se těšte na další závodní jízdy. Snad vás tahle kulturní vložka pobaví. Many people still think that I’m athletically talented. I think I can prove them wrong by this video. So here you go, my April fool’s ride. I trained this in quarantine for a week. And what have you been up to? By the way, you can look forward to another race videos tomorrow. I hope this will entertain you. STR @redbull @peakperformanceczsk @richardmilleofficial

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka),Dub 1, 2020 v 11:52 PDT

"Ta podoba s otcem je až neskutečná," mínila jedna z fanynek, že pohyby Ester jsou takřka totožné s těmi v podání jejího otce. Toho příznivci pop music znají už od dob, kdy přišel na československou scénu se skupinou Žentour. To snad už ani není pravda...

„Do StarDance to bohatě stačí," usoudila po výkonu Ledecké další fanynka. „Právě se tam kvalifikovala," napsal s nadhledem další fanda po tanečních kreacích lyžařky.

Ester na tuto televizní soutěž může případně sbírat zkušenosti a poznatky, které v ní získal jeden z jejích trenérů Ondřej Bank.

„Co jste natrénovali vy?" oslovila Ester ještě fanoušky dotazem, jestli se dostali k naplnění nějakých výzev v této svízelné době.

Nabízí jim také obrazové návraty k uplynulé sezoně, která pro ni skončila dříve, než čekala.

Odříznutá od svahů také na konci března oslavila pětadvacáté narozeniny.

Reklama

Související témata: