Hlavní obsah

Lyžařka Pärsonová si před mistrovstvím světa poranila koleno

CORTINA D'AMPEZZO

Anja Pärsonová si při sobotním sjezdu Světového poháru v Cortině d'Ampezzo poranila levé koleno. Švédská lyžařka sice závod dokončila na třetím místě, za necelé dva týdny ji však čeká na mistrovství světa obhajoba tří titulů a má obavy, zda bude v pořádku.

Článek

"V horní pasáži jsem se při jednom velkém skoku ve vzduchu trochu stočila a dopad byl dost špatný," posteskla si Pärsonová. "Při jízdě jsem to tak necítila, po posledním skoku mě ale v levém koleni začalo píchat," dodala.

Sedmadvacetiletá lyžařka se po závodě omluvila z tiskové konference a nechala si nohu ošetřit. "Teď je to hodně ztuhlé a mám na něm bandáž. Doufám, že to byl jen velký náraz, že se dá koleno rychle do pořádku a já se budu moci ráno zase postavit na start," uvedla Pärsonová, jež by v Cortině ráda zvládla i nedělní obří slalom a pondělní superobří slalom.

Před dvěma lety na mistrovství světa v domácím prostředí v Aare opanovala sjezd, superobří slalom a superkombinaci. Letošní šampionát začne ve francouzském Val d'Isere 3. února.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články