Hlavní obsah

Vztah Woodse s Vonnovou po necelých třech letech skončil

San Francisco

Vztah dvou amerických sportovních hvězd Tigera Woodse a Lindsey Vonnové po necelých třech letech skončil. Třicetiletá lyžařka a o devět let starší golfista se rozcházejí podle svých slov po vzájemné dohodě. Důvodem jsou jejich hektické životy, které jim neumožňují moc společných chvil.

Foto: Darron Cummings, ČTK/AP

Golfista Tiger Woods po boku Lindsey Vonnové.

Článek

"Bohužel, oba se věnujeme náročným sportům a je těžké trávit čas společně," napsal na své webové stránce Woods, vítěz 14 turnajů major, jehož kariéru v poslední době provázejí problémy se zády. Vonnová se zase vrátila loni v prosinci po těžkém zranění kolena. Oba se vzájemně podporovali a provázeli na svých soutěžích.

Woods například byl v lednu v Itálii, když Vonnová překonala rekord v počtu vítězství ve Světovém poháru, v cíli fandil i v únoru na mistrovství světa v Beaver Creeku. Vonnová ho zase doprovázela na golfové turnaje i s jeho dětmi. "Se Samem a Charlie i celou mojí rodinou byla úžasná, mám k ní velký obdiv i úctu," dodal Woods.

Mistryně světa i olympijská vítězka na svém facebooku napsala o bývalém příteli stejně vřelé věty. "Vedeme hektický život, který nás nutí trávit většinu času od sebe. Tiger i jeho rodina budou mít vždy v mém srdci speciální místo," uvedla. Oba měli také podobné osudy, neboť si už jedním manželstvím prošli.

Reklama

Související témata: