Hlavní obsah

Utkání NBA narušili nezvaní hosté. Pochytat je musela ochranka

San Antonio/Praha

To se jen tak nevidí! Čtvrteční zápas NBA mezi týmy San Antonio Spurs a Brooklyn Nets musel být přerušen kvůli hodně netradičním vetřelcům. V první čtvrtině utkání zamířilo přímo nad palubovku hejno netopýrů. Sudí zastavil duel do doby, než se ochrance podařilo všechny nezvané hosty pochytat.

Foto: Soobum Im, Reuters

Lavička týmu Brooklyn Nets pozoruje invazi netopýrů.

Článek

Diváci v AT&T Center v Texasu byly svědky bizarní podívané. Hejno okřídlených savců zamířilo přímo nad hrací plochu a v utkání se nedalo pokračovat. Fanouškům se tak ihned vybavil incident z roku 2009, kdy se u palubovky v San Antoniu také objevil netopýr.

Pohotový argentinský basketbalista Manu Ginóbili ho tehdy ale okamžitě chytil do holé ruky a předal pořadatelské službě. Právě na argentinského matadora si v Texasu vzpomněli fanoušci a během eskapády vyvolávali jeho jméno.

Humorná vsuvka nakonec neměla na sportovní výkon domácího celku vliv. San Antonio si poradilo s Brooklynem v poměru 117:114. Pro celek z Texasu to bylo čtvrté vítězství v řadě. Spurs nyní okupují páté místo v Západní konferenci a míří do play off.

Reklama

Související témata: