Hlavní obsah

Mistrovství republiky klubů v plážovém volejbalu ovládl Strahov

Klubové mistrovství republiky v plážovém volejbalu ovládl poprvé Beachclub Strahov, který ve finále zdolal Prague Beach Team Střešovice 3:1 na zápasy. Na třetím místě skončil pořádající Beachklub Ládví, který porazil SK Hamr 4:0.

Foto: Sport.cz

Klubové mistrovství republiky v plážovém volejbalu ovládl poprvé Beachclub Strahov, který ve finále zdolal Prague Beach Team Střešovice 3:1 na zápasy.

Článek

"Máme velkou radost, protože jsme většinou skončili na třetím místě. Strahov v letošním roce oslavil patnáct let od založení, takže tento úspěch pořádně oslavíme," řekl předseda Beachclubu Strahov Vít Mařík.

Na šampionátu proti sobě nastupují mužské a ženské páry a za rozhodujícího stavu se hraje mix.

Do finále nemohly kvůli zranění nastoupit největší hvězdy turnaje Michala Kvapilová s Michaelou Kubíčkovou. "To byla pro nás komplikace, protože utkání musely skrečovat," uvedl Mařík.

V úvodním finálovém duelu Marcel Mysliveček s Davidem Lencem porazili Jindřicha Zavadila a Jakuba Šépka 2:1. Poté Adam Štoček a Ondřej Šotola zdolali Adama Wabera se Štěpánem Havlínem. Rozhodující bod pro Strahov zařídily sestry Anna a Magdalena Dostálovy, které si poradily s Lenkou Dudlovou a Karolínou Daniličovou 2:1.

Reklama