Hlavní obsah

Olomouc nastoupí v osmifinále PVP proti soupeřkám z Ligy mistrů

OLOMOUC

Jeden z účastníků Ligy mistrů bude soupeřem olomouckých házenkářek v osmifinále Poháru vítězek pohárů. Úterní los ve Vídni rozhodl o tom, že Zora narazí v únoru na třetí celek skupiny B, ve které hrají rakouský Hypo Niederösterreich, FCK Handbold Kodaň, Budučnost Podgorica a Orsan Elda Prestigio ze španělského Alicante.

Článek

Hanačky si na jméno rivala ještě dva měsíce musí počkat. Liga mistrů má za sebou teprve úvodní dvě kola z šesti a závěrečné zápasy se hrají 17. ledna příštího roku. Už teď je však jisté, že první zápas osmifinále PVP sehraje Olomouc 7. nebo 8. února na domácím hřišti, odvetu o týden později venku.

S velkou pravděpodobností se Olomouc neutká s Niederösterreichem, který zatím plní roli favorita a vyhrál obě úvodní utkání skupiny. Hned za ním je klub z dánské metropole. Podle papírových předpokladů by na Zoru měl připadnout někdo z dvojice Budučnost Podgorica, Orsan Elda Prestigio.

"V této fázi už se vybrat nedá, každý potenciální soupeř je hodně silný a se spoustou kvalitních hráček v kádru. Ať dostaneme kohokoliv, můžeme jenom překvapit," řekl trenér Lubomír Krejčíř.

Reklama