Hlavní obsah

Basketbalisté Denveru utrpěli v New Jersey nejtěžší prohru sezóny

NEW YORK

Basketbalisté New Jersey připravili Denveru nejtěžší porážku sezóny. V sobotním utkání NBA doma nad Nuggets, kteří přitom vedou tabulku Severozápadní divize, zvítězili 114:70.

Článek

Nets tak vyhráli počtvrté za sebou, což se jim v tomto ročníku ještě nepodařilo. Jediným hráčem Denveru, který dosáhl dvouciferného počtu bodů, byl s 15 body Carmelo Anthony. "Někdy jste prostě o krok pozadu, jenže my jsme dneska byli ve všem pozadu o dva. Hráči vůbec neměli energii bojovat," prohlásil kouč poraženého týmu George Karl.

Denverský rozehrávač Anthony Carter naznačil, že příčinou mdlého výkonu hostujícího mužstva mohl být i nedostatek spánku. "Když se dostanete do postele v pět ráno a vstáváte v jedenáct, holt to pak dopadne takhle. Navíc když je soupeř na rozdíl od vás odpočatý," poznamenal Carter.

Sobotním zápasům dominovaly čtyřiačtyřicetibodové střelecké koncerty Dirka Nowitzkého z Dallasu a Ramona Sessionse z Milwaukee. Zápasy jejich týmů rozhodlo až prodloužení, ale zatímco Dallas v něm porazil Chicago 115:114, Milwaukee doma podlehlo Detroitu 121:126.

NBA:
Atlanta - LA Clippers 97:121, Dallas - Chicago 115:114 po prodl., Houston - Minnesota 107:90, Memphis - Toronto 78:70, Milwaukee - Detroit 121:126 po prodl., New Jersey - Denver 114:70, Philadelphia - Miami 94:84.

Reklama

Související témata: