Hlavní obsah

Sázka na odhalené fotky! Snad se někdo zamiluje do volejbalu, přeje si kráska

Kyjev/Praha

To je nápad! Když fanoušky nepřilákají ke sportu dobré výkony a výsledky, hledají se nové cesty, jak přivábit příznivce. Tak třeba ukrajinská volejbalistka Ludmila Osačuková vsadila na odvážné fotky. Sexy snímky zveřejnila na Instagramu a vzkaz, byť byl nejspíš míněný v nadsázce, byl jasný: „Třeba se někdo zamiluje do volejbalu."

Foto: Sport.cz

Ukrajinská volejbalistka a modelka Ludmila Osačuková se snaží přilákat ke svému sportu fanoušky za pomoci žhavých snímků.

Článek

Pěkné útoky zakončené tvrdou smečí nezabírají, tak zkusila blonďatá volejbalistka vytasit na fanoušky ženské zbraně v podobě krásného těla. Úchvatné snímky hráčky ve spodním prádle mají upoutat pozornost fanoušků a zvýšit tak popularitu volejbalu. Však také na snímcích kromě skromného oblečení drží volejbalový míč, který zakrývá intimní partie.

Osačuková působí v ukrajinské Super League a kromě sportovní kariéry si vydělává jako modelka. Velmi aktivní je rovněž na sociálních sítích. Volejbalový šampionát na Ukrajině přerušila pandemie koronaviru, stejně jako další ligy po celém světě, tak se hráčka rozhodla pomoci propagovat svůj sport jinou cestou. A fanoušci to dle ohlasů na sociální síti oceňují. Ostatně odhalenými snímky na svém profilu mladá dáma rozhodně nešetří.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Просто люблю это фото🤷🏼‍♀️😈

Příspěvek sdílený Ludochka_osachuk (@ludochka_osachuk),Čen 22, 2020 v 7:58 PDT

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ludochka_osachuk (@ludochka_osachuk),Čen 20, 2020 v 12:15 PDT

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Может кто то полюбит волейбол😂😈 . . . @tania_khasia ❤️

Příspěvek sdílený Ludochka_osachuk (@ludochka_osachuk),Čen 18, 2020 v 9:39 PDT

Reklama

Související témata: