Hlavní obsah

Bývalý hráč NFL Jackson byl nalezen mrtvý v hotelovém pokoji

Brandon/Praha

Ligou NFL otřásla smutná zpráva. Bývalý hráč amerického fotbalu Vincent Jackson zemřel, bylo mu 38 let. Někdejší wide receiver San Diega Chargers a Tampy Bay Buccaneers, který ukončil kariéru v roce 2018, byl nalezen bez známek života v hotelovém pokoji ve městě Brandon na Floridě.

Foto: Profimedia.cz

Hráč NFL Vincent Jackson v dresu Tampy Bay Buccaneers. Archivní foto

Článek

„Cítím bolest v srdci pro všechny, které tu Vincent Jackson zanechal, jeho manželku, děti i celý národ Buccaneers, který ho zbožňoval," řekl místním médiím šerif Chad Chronister. „Pan Jackson byl muž, pro kterého rodina byla na prvním místě," dodal policista.

Jackson byl svými příbuznými pohřešován od 10. února. Kancelář šerifa v okrese Hillsborough účastníka třech utkání hvězd NFL po dvou dnech vypátrala v hotelu a po ujištění, že je muž v pořádku, ho vyřadila ze seznamu pohřešovaných osob.

O pár dní později byl ovšem na stejném místě nalezen mrtvý. Podle místních médií jeho tělo nevykazovalo známky násilné smrti.

Jackson odehrál sedm sezon za San Diego Chargers, v roce 2012 přestoupil do Tampy, kde strávil pět ročníků. Během své kariéry nasbíral 57 touchdownů.

Reklama