Hlavní obsah

OBRAZEM: Na písku jde do tuhého, fanoušci si užijí: Kráskám se sexy zadečky začíná play off

Vídeň

Krutý los pro jedny, přívětivý pro druhé! Diametrálně odlišné soupeřky čekají ve středu v úvodním kole vyřazovací fáze mistrovství světa v plážovém volejbalu ve Vídni na české reprezentační páry. Nasazené šestky Markéta Nausch Sluková s Barborou Hermannovou změří v 17:30 hod. síly s turnajovým párem číslo tři, kterým jsou Brazilky Agatha, Duda. Naopak nasazené třináctky Kristýna Hoidarová Kolocová s Michalou Kvapilovou narazí na nizozemský tým Flierová, van Ierselová (ve 12:30), jenž je ve Vídni jako dvaačtyřicátý nasazený.

Foto: archiv Sport Invest

Markéta Nausch Sluková (vlevo) a Barbora Hermannová oslavují postup do vyřazovací fáze mistrovství světa.

Článek
Fotogalerie

Atmosféra na MS v plážovém volejbalu

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Plážové volejbalistky trápí při šampionátu obrovská vedra

„Jestli se chceme dostat na vrchol, musíme porazit i ty nejlepší páry," komentovala los smířlivě Markéta Nausch Sluková. Brazilka Agatha se pyšní stříbrem z loňských olympijských her v Riu, kde nastupovala po boku krajanky Barbary. Letos hraje s Dudou a ovládly turnaje v Riu, byly druhé ve Fort Lauderdale v USA a třetí příčku slavily na turnajích v Moskvě, Haagu a Olsztyně.

Nizozemský pár začal společně fungovat rovněž v letošní sezóně, přičemž nejlepším umístěním je dělená sedmnáctá příčka na třech turnajích Světového okruhu.

Reklama