Hlavní obsah

Florbalový Skill Contest a hráči Brna. Zrodil se hattrick?

V již šestém díle videoseriálu florbalového Skill Contestu se představují vybraní hráči mužstva FBŠ Hummel Hattrick Brno. Těm již sice soutěžní sezona pro tento ročník Livesport Superligy skončila, dovednostních úkolů v soutěži se ale ochotně ujali Lukáš Jalový, David Sládeček a Matěj Kostka. Jak si zástupci brněnského celku vedli? Podívejte se na video níže.

Florbalový Skill Contest a hráči Brna. Zrodil se hattrick? Video: Český florbal

 
Článek

Florbalový Skill Contest. Nový lídr je z Mladé Boleslavi

Florbalový Skill Contest. Jak si vedli hráči Chodova?

Florbalový Skill Contest. Jak obstáli hráči Sokola Královské Vinohrady?

Nástrahy florbalového Skill Contestu si vyzkoušeli hráči Sokola Pardubice

Startuje florbalový Skill Contest

Obránce Matěj Kostka v úvodní disciplíně Střelba na přesnost trefil dvakrát otvor ve skill contestové plachtě. Lukáš Jalový se zase v 96 metrů dlouhém slalomu posunul na pěkné třetí průběžné místo. "Věřím, že můj výkon nebyl úplně špatný. Jsem zvědav, jak na tom budu ve srovnání se všemi hráči Superligy," ohodnotil Jalový.

Posledním brněnským účastníkem byl pak zadák Hattricku David Sládeček. "Není malých cílů ale malých lidí. Tak si myslím, že trefím plný počet branek" cítil se Sládeček před svým ůkolem, střelbou do malé branky přes celé hřiště. Ze všech pokusů skončily v síti dva míčky a tak se David Sládeček usídlil na čtvrtém místě.

Florbalový Skill Contest. Nový lídr je z Mladé BoleslaviVideo: Český florbal

V dalším díle Skill Contestu, který bude na našem webu opět ve středu 14.4. se představí hráči Hu-Fa Panthers Otrokovice.

Skill Contestu se účastní všech 14 mužstev Livesport Superligy. Vybraní zástupci klubů soutěží ve třech disciplínách: střelbě na přesnost, slalomu a střelbě na cíl. Všechny úkoly prověří jejich dovednosti, které se mohou využít při utkáních. Například střelbu z dálky 30 metrů lze i podle samotných hráčů využít při střelbě do prázdné branky při power play. Střelba na přesnost, která byla pro střelce Superligy kvůli malým otvorům v brance velmi obtížná, zase prověřila jejich jemnou motoriku s florbalovou holí. Dlouhý slalom, při kterém hráči uběhli 96 metrů, ukázal, jak jsou na tom s atletickou průpravou.

Celá série dovednostních soutěží vyvrcholí velkým finále, ve kterém se utkají tři vítězové jednotlivých kategorií. Ve finálovém díle se všichni tři zúčastní zmiňovaných disciplín a nejlepší z nich se stane šampionem letošního ročníku soutěže Livesport Superliga Skill Contest. Na finálové video se můžete těšit na začátku června 2021!

Reklama