Hlavní obsah

Životní výhra? Bývalá česká gymnastka si vzala hvězdného quarterbacka z NFL

Indianapolis/Praha

Tomu se říká životní výhra! Bývalá česká reprezentantka ve sportovní gymnastice Nicole Pechancová se provdala za hvězdu amerického fotbalu Andrewa Lucka. Ten si průměrně za sezonu vydělá 24,6 milionu dolarů a patří mezi nejlépe placené hráče NFL. O víkendovém sňatku dlouholetých partnerů informoval list Indianapolis Star, podle kterého se svatba konala v Česku.

Foto: Profimedia.cz

Bývalá česká reprezentantka ve sportovní gymnastice Nicole Pechancová se provdala za hvězdu amerického fotbalu Andrewa Lucka (ilustrační foto).

Článek

Podle amerického deníku se oba devětadvacetiletí sportovci poznali během studií na Stanfordu, kde byla Pechancová kapitánkou gymnastického družstva a Luck hvězdou týmu amerického fotbalu. Oba tam před sedmi lety završili studium architektury. Pechancová, která se narodila českým rodičům v New Jersey, získala ještě titul MBA a v současnosti pracuje jako produkční pro televizní stanice ESPN a NBC.

Českou republiku reprezentovala v letech 2006 až 2010 a startovala i na mistrovství světa a Evropy.

Luck hraje od roku 2012 za Indianapolis Colts a čtyřikrát si vysloužil nominaci do Pro Bowlu, což je utkání hvězd NFL. Před třemi roky prodloužil s klubem smlouvu do roku 2022 za 140 milionů dolarů a s průměrným platem 24,6 milionu dolarů na sezonu mu patří stabilní místo mezi nejlépe placenými hráči ligy.

Reklama