Hlavní obsah

Mimo kurt se mu daří. Český hráč je dalším tenisovým ženáčem

S tenisovými svatbami se roztrhl pytel. O uplynulém víkendu do stavu manželského vstoupila kráska Caroline Wozniacká. Ještě o den dříve se oženil český hráč Jiří Veselý. Pětadvacetiletý tenista si v pátek vzal svou přítelkyni Denisu, se kterou má tříměsíční dceru. Svatební fotografií se pochlubil na sociálních sítích.

Foto: Sport.cz

Jiří Veselý.

Článek

Veselý se letos rozhodně nenudí. Na kurtech se mu sice nedaří, tak jak by chtěl, avšak v soukromém životě zažívá jedno z nejkrásnějších období. Před třemi měsíci se stal otcem, když mu jeho přítelkyně Denisa porodila dceru Sofii a nyní došlo v jeho životě k dalšímu důležitému kroku.

Jak již delší dobu avizoval, oženil se. Minulý pátek si vzal svou dlouholetou přítelkyni, kterou loni požádal o ruku. „Mr. Vesely & Mrs. Vesela,“ napsal ke svatební fotografii, kterou se pochlubil na sociálních sítích. Místo na líbánky však krátce po svatbě zamířil na challenger do britského Ilkley.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

❤️Mr. Vesely & Mrs. Vesela ❤️14.6.2019❤️

Příspěvek sdílený Jiri Vesely (@veselyjiri),Čen 16, 2019 v 5:40 PDT

Po něm pak sto šestého hráče světa čeká buď turnaj ATP v turecké Antalyi, nebo kvalifikace na Wimbledon. Na něm loni došel až do čtvrtého kola. Pětadvacetiletý tenista doufá, že se ze slavného grandslamu nějací hráči, kteří jsou před ním v žebříčku, omluví a nebude tak muset do kvalifikace.

Letos se bývalé pětatřicítce na turnajích příliš nedaří. Na podnicích ATP došel nejdále v dubnu do čtvrtfinále v Marrákeši. Avšak do boje o semifinále nezasáhl kvůli puchýři a následné infekci. Na challengerech mezi čtyři nejlepší pronikl jednou, a to na začátku roku v australské Canbeře.

Reklama