Hlavní obsah

Kuriózní zranění. Baseballový nešika si na tréninku zlomil nos

Washington/Praha
Aktualizováno

Bere miliony dolarů ročně. Patří k nejzkušenějším a nejlépe placeným basebalistům. Na tréninku před středečním duelem Major League Baseball si nadhazovač týmu Washington Nationals Max Scherzer však počínal spíše jako amatér. Američan si při pokusu o ulívku odrazil balón přímo do obličeje. Místo nadhazovacího kopce ho tak čeká rekonvalescence po fraktuře nosu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Hodně nepovedený tréninkový odpal Maxe Scherzera skončil zlomeným nosem Video: sntv

 
Článek

Basebalisté Washingtonu se připravovali na středeční duel MLB proti Philadelphii Phillies. Trénink na pálce se vůbec nepovedl čtyřiatřicetiletému nadhazovači Scherzerovi. Ten si při jednom ze svých odpalů odrazil míč do obličeje tak nešťastně, že to skončilo zlomeninou nosu.

„Mad Max z Missouri", jak je Scherzer někdy přezdíván, se pokusil o tzv. ulívku, při které hráč místo běžného odpalu balon pouze sklepává směrem k první, nebo ke třetí metě, aby umožnil spoluhráči krádež. To se Američanovi ale zjevně nevydařilo.

Foto: Sport.cz

Nadhazovač týmu Washington Nationals Max Scherzer.

Scherzer je jedním z nejzkušenějších nadhazovačů MLB. Rodák z Missouri si během své kariéry zahrál šestkrát All Star Game. Několikrát ovládl individuální statistiky ligy v počtu strike outů. Patří k nejlépe placeným hráčům celé ligy.

Ročně si díky lukrativní smlouvě, kterou podepsal v roce 2015 na 7 let, přijde na astronomických 30 milionů dolarů ročně, což je v přepočtu 686 milionů korun. Teď si však od baseballu nějakou dobu odpočine.

Reklama