Hlavní obsah

Odvážlivec si nahodil vykloubené koleno a hrál dál

Hull/Praha

Tohle se jen tak nevidí! Je to jeden z nejtvrdších sportů na světě. Simulanty byste v zápasech třináctkového ragby hledali těžko. Přesvědčit se o tom mohli fanoušci během zápasu Betfred Super League v anglickém městě Hull. Devětadvacetiletý Joe Westerman si v jednom ze soubojů vykloubil koleno. Sám si ho během chvíle pomocí úderů do nohy nahodil zpět. K údivu všech posléze utkání dohrál až do konce.

Ragbista si vlastnoručně nahodil zpět vykloubené koleno.

 
Článek

Diváci ragbyového derby mezi kluby Hull FC a Hull KR si odnesli hodně nevšední zážitek. Hráč hostujícího celku si přivodil několik minut před koncem nepříjemné zranění. Ani to ho však od toho, aby zápas dohrál, neodradilo.

To, že se na hřišti 80 minut hráči tohoto sportu s ničím příliš nemažou, je známá věc. Aby si ragbista během jedné minuty stihl vlastnoručně nahodit zpět vyhozené koleno a následně se vrátil do hry, to je skutečně silná káva i pro největší tvrďáky tohoto sportu.

Po incidentu Westerman a jeho spoluhráči přidali ještě šest bodů a Hull KR si tak i díky jeho odvaze připsalo výhru 18:10. Revoluční zdravotnická technika, kterou ragbista předvedl, by se s trochou nadsázky mohla v budoucnu u sportovních lékařů uchytit.

Reklama