Hlavní obsah

Olympijský sen? Odhalené hvězdičky to pořádně rozjely

Londýn/Praha

Máte se na co těšit! O tomhle se vám totiž možná bude zdát. Sportovní svět se sice baví o tom, zda se letos uskuteční olympiáda v Tokiu podle plánu, když je místo bitev na sportovištích hlavním tématem zdraví a boj s pandemií koronaviru Covid-19. Fanoušky teď ale navnadila směrem ke sportovnímu svátku netradiční kampaň, kdy to sportovní hvězdičky rozjely a odhalily své ladné křivky.

Významné sportovkyně jsou hvězdami žhavé olympijské kampaně

 
Článek

Se zajímavým nápadem přišla firma Agent Provocateur, která se specializuje na spodní prádlo a oblékla do něj čtyři sportovkyně. Ty svlékly dres a v netradičním oděvu ukazují krásu sportu a ženského těla. „Hrajeme, abychom vyhráli," stojí v názvu kampaně, přičemž značka tvrdí, že její nová kolekce je vhodná pro každou ženu.

„Ambice se transformuje. V těle i mysli. Je to oheň, který tě pohání, a zvedá laťku jako nic v minulosti. Věř v sebe, jde o výhru," stojí ve sloganu zmíněné firmy. Ta oslovila třeba tyčkařku Alyshu Newmanovou, která předvádí své úžasné dovednosti při nošení zlatého řetízkového spodního prádla. Sportovkyně se pochlubila sexy snímkem na svém instagramu a vše doplnila motivačním vzkazem: „Pokud ne teď, tak kdy."

Novou roli si podle všeho užívala. „Pokud nebudeme tlačit limity, překonávat překážky a očekávání, nebudeme schopné ukázat naše skutečné já," uvedla tyčkařka.

„Jako žena a sportovec jsem celý svůj život překonávala překážky a tato kampaň mi umožnila ukázat jinou stránku krásy, že jsem žena!" prohlásila Newmanová.

Do kampaně se zapojily také gymnastka Georgia-Mae Fentonová, americká překážkářka Queen Claye a její krajanka a hvězda lezeckých stěn Sasha Digiulianová.

Reklama

Související témata: