Hlavní obsah

Biatlonistky zveřejnily své odhalené fotografie a vyzývají k tomu další

Praha

Fotbalisté a hokejisté mají svou #stayathomechallenge, mezi českými biatlonisty se začala šířit jiná výzva. Od bývalého alpského lyžaře, dnes sportovního novináře a člena biatlonové asociace, Giulia Gasparina, ji přijala Eva Kristejn Puskarčíková, která dále nominovala své kolegyně Markétu Davidovou a Jessicu Jislovou. O co tedy vlastně jde?

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lucie Charvátová (vlevo) s Evou Kristejn Puskarčíkovou v průběhu štafetového závodu. Dnes si předávají trochu jinou štafetu

Článek
Fotogalerie

Challenge je prostá, spočívá ve sdílení svých fotografií z dětství, na kterých ukážete, v jaké jste byli tenkrát formě. Na Puskarčíkové s Jislovou je vidět, že se měly dobře. Obě dvě jsou krásně baculaté. Dnes jsou v dokonalé formě a perou se mezi biatlonovou elitou.

Foto: Sport.cz

Eva Kristejn Puskarčíková s fanoušky sdílela fotku sebe jako nahého batolete, intimní partie zakryla kytičkou

Jislová dále nominovala své další biatlonové kolegy, bronzovou medailistku ze sprintu z mistrovství světa v Anterselvě, Lucii Charvátovou, a také Michala Krčmáře. Ti své fotky, stejně jako Markéta Davidová, ještě nezveřejnili, ale Krčmář slíbil, že se do výzvy zapojí ještě dnes.

S jakými fotkami se nám ještě biatlonisté pochlubí?

Reklama