Hlavní obsah

Drsné souboje i krásné ženy! To nejlepší z ligy amerického fotbalu

Praha

Přesné přihrávky, bleskové akce, drsné hity, touchdowny... Také vám schází Paddock liga amerického fotbalu? Pandemie koronaviru odsunula start v Česku čím dál populárnějšího sportu, který aktivně hrají tisíce lidí a má velkou základnu fanoušků. Kromě dechberoucích atletických výkonů hráčů můžou fanouškům chybět i krásné cheerleaders a Paddock girls.

Foto: ČAAF

Paddock liga amerického fotbalu, to jsou ostré souboje, pohledné akce i krásné cheerleaders a Paddock girls.

Článek
Fotogalerie

Kdo bude vládnout lize amerického fotbalu? Budou soutěži dominovat znovu Prague Lions? Nebo se vzepřou týmy Ostrava Steelers a Vysočina Gladiators? Odpovědi na tyto otázky odložila koronavirová krize. Ta vystavila neprostupnou obranu a nedovolila útočníkům uběhnout ani yard.

Hráči už se ale nemohou dočkat. „Nemůžeme mít jiný cíl než titul. Morálka je dobrá. Hráči, kteří tu jsou, se chtějí zlepšovat," řekl nový kouč Steelers Lonnie Hursey. „Naším největším problémem byla v loňské sezoně nezkušenost. Nyní už známe úroveň nejvyšší ligy a soupeřů, takže víme, že šanci máme proti každému z nich. Chceme minimálně do Czech Bowlu," prohlásil Martin Kulha, hrající manažer Gladiators.

Foto: ČAAF

Paddock liga amerického fotbalu, to jsou ostré souboje.

Přestože nouzový stav v Česku stále trvá, některé zápasy se už přeci jen odehrály. Rozběhl se totiž první ročník virtuální ligy. V Paddock elize, jejíž utkání se hrají na platformě Playstation 4 prostřednictvím hry Madden NFL 20, soupeří deset týmů.

Reklama