Hlavní obsah

Vernerovi při exhibici zazpívala přítelkyně Vondráčková

Krasobruslařská show Králové ledové arény s hlavní hvězdou Jevgenijem Pljuščenkem po půl roce znovu zavítala do Prahy. Zatímco v dubnu šlo o jediné vystoupení v České republice, ve čtvrtek exhibice v Tesla Areně zakončila turné po čtyřech českých městech. Vystoupil na ní i mistr Evropy Tomáš Verner, který na ledě zatančil mimo jiné na píseň v podání své přítelkyně, zpěvačky Lucie Vondráčkové.

Článek

Olympijský šampión z Turína Pljuščenko, který chystá návrat na amatérský led, potvrdil pověst showmana. Hala sice nebyla tak nabitá jako na jaře, ale Pljuščenkova vystoupení přiváděla publikum do varu. Ruský krasobruslař publikum miluje a diváci milují jeho. Těm pražským ukázal i volnou jízdu pro novou sezonu, a i když na zmenšené ledové ploše a za bodového osvětlení nemohl všechno odskákat, choreografie publikum nadchla.

Bonusem pro české fanoušky bylo Vernerovo zbrusu nové exhibiční vystoupení. Vondráčková přišla zazpívat naživo, takže publikum vidělo premiéru jejich společné exhibice na píseň Tenkej led. V závěru show se Verner předvedl podruhé a divákům včetně dvojnásobné mistryně světa Áji Vrzáňové předvedl číslo na rytmy Michaela Jacksona.

K vidění však nebyla jen vážná či vtipně laděná krasobruslařská čísla, ale také laserová show nebo vystoupení hadí ženy těsně pod střechou. Nedílnou součástí Pljuščenkových večerů je houslista a skladatel Edvin Marton, jehož nástroj značky Stradivari je prý při turné pojištěn na čtyři milióny eur (téměř 100 miliónů korun). Z dalších krasobruslařských hvězd nedávné minulosti vystoupili mimo jiné Francouzi Philippe Candeloro a Surya Bonalyová.

Reklama