Hlavní obsah

Americká hvězda se ztratila v moři. Je to bojovník, modlí se rodina za záchranu

Praha

Bývalá hvězda wrestlingu je nezvěstná. Shad Gaspard se ztratil při plavání v moři. Rodák z Brooklynu byl v neděli na nově otevřené pláži Marina Del Rey v jižní Kalifornii, když šel plavat se svým synem. Devětatřicetiletý Američan plaval podle police necelých 50 metrů od pobřeží, ale ztratil se. Gaspardův desetiletý syn byl zachráněn, když ho několik dalších plavců bezpečně vyzvedlo z vody. Otec je stále v hledání. „Když ho naposledy viděl plavčík, narazila na pana Shada Gasparda vlna a on byl smeten,“ citoval server cnn.com policii.

Foto: Facebook: Shad Gaspard

Shad Gaspard se ztratil při plavání v moři.

Článek

Pono Barnes, specialista na záchranářské práce z hasičského sboru v Los Angeles, řekl, že šlo o dva plavce a mladý chlapec byl zachráněn.

Gaspardova rodina vydala v úterý prohlášení, v němž poděkovala lidem, kteří zachránili desetiletého syna Arye a kteří pokračují v dalším hledání jeho otce.

„Shad je bojovník, válečník a magická duše. Doufáme a modlíme se za jeho bezpečný návrat. Jako rodina děkujeme všem za vaše znepokojení a přání. Pokračujte, prosím, v odesílání své pozitivity a modlitby našemu milovanému Shadovi," uvedla rodina ve svém prohlášení pro CNN.

Gaspard proslul jako wrestler, také je znám jako herec. Sportovní kariéru spojil převážně se známou organizací WWE. V době aktivní kariéry byl pro fanoušky wrestlingu nepřéhlednutelný, měří přes dva metry a váží okolo 130 kilo.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články