Hlavní obsah

Hvězda NFL se rozjela! Číšníci při pohledu na účet oněměli

Miami/Praha

Opatření zavedená kvůli pandemii koronaviru se postupně uvolňují a svět se vrací do normálu. K velké radosti obchodníků i spotřebitelů. Rozhodnutí úřadů v USA o znovuotevření barů a restaurací přivítala s nadšením i bývalá hvězda amerického fotbalu Chad Johnson. Ze spropitného, které při placení nechal, obsluha pravděpodobně přinejmenším na chvíli ztratila řeč.

Foto: Profimedia.cz

Hvězda NFL Chad Johnson na snímku z roku 2007 v dresu Cincinnati Bengals.

Článek

Pandemie ochromila téměř všechny oblasti, svět gastronomie nevyjímaje. Nejinak tomu bylo ve Spojených státech amerických, zemi s vůbec největším počtem nakažených i případů úmrtí na covid-19. Stravovací zařízení byla zavřena několik týdnů a majitelé utrpěli citelné ztráty. Nyní se situace vrací do zajetých kolejí, čehož na Floridě využil i Johnson.

Bývalý hráč New England Patriots, Cincinnati Bengals nebo Miami Dolphins měl na účtu útratu necelých 40 dolarů, ovšem, jak informuje na svém twitteru Bleacher Report, při placení přidal pohádkové spropitné - rovných tisíc dolarů.

„Gratuluji k opětovnému otevření podniku a lituji problémů s pandemií. Miluji vás a doufám, že vám tímto trochu pomůžu," připsal Johnson na účet, aby vysvětlil svoji štědrost.

Reklama