Hlavní obsah

Byl to velký hrdina, vzdal úctu Schwarzenegger tátovi, který pomohl zachránit syna

Po tragické smrti se rodině dostalo pomoci. Minulý týden zemřela bývalá americká hvězda wrestlingu. Shad Gaspard se ztratil v neděli v moři a ve středu bylo nalezeno jeho tělo při odlivu na kalifornské Venice Beach. I když sám bojoval o život, pomohl zachránit svého syna.

Foto: Paul A. Hebert, ČTK/AP

Shad Gaspard tragicky zahynul, když se ztratil při plavání v moři.

Článek

„Na své dnešní jízdě na kole jsem se zastavil, abych vzdal úctu Shadu Gaspardovi. Byl tak pozitivní silou v posilovně i na světě. Byl hrdinou v kulturistice, hrdinou ve wrestlingu, a ve chvíli, kdy řekl plavčíkům, aby zachránili svého syna, stal se velkým hrdinou. Mé myšlenky jsou s jeho rodinou," napsal na facebook Arnold Schwarzenegger, jeden z nejúspěšnějších kulturistů historie.

K tragické události se vyjádřil také herec a wrestler Dwayne Johnson, který má přezdívku The Rock."Shad byl dobrý kluk. Moje upřímná soustrast náleží jeho rodině a přátelům."

Gaspard plaval se svým synem necelých 50 metrů od pobřeží, ale ztratil se, když ho zasáhla vlna. Jeho desetiletý syn byl zachráněn, když mu v krizové chvíli několik dalších plavců pomohlo z vody.

V Americe byla založena sbírka na pomoc jeho rodině, která má ulehčit jeho ženě Silianě a třem dětem. Bylo vybráno 100 tisíc dolarů. Částku 40 tisíc dolarů měla věnovat ikona wrestlingu John Cena.

„Shad byl celý náš svět a my jsme byli jeho. Není dostatek slov k popsání toho, co pro nás všechny znamená. On byl naše srdce, naše duše, náš ochránce, náš válečník," napsala na facebook jeho žena.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Aryeh, myself and the Gaspard and Chittick families would like to take this time to thank everyone for their prayers and support, as we mourn the terrible loss of our beloved Shad. . . Shad was our whole world and we were his. There are not enough words to describe what he means to all of us. He was our heart, our soul, our protector, our warrior. He was a bright force of nature, who brught joy to many through his joyous and gracious nature. . . The outpouring of love from Shad’s friends, colleagues and fans has meant more to us than you can even imagine. . . We’d like to once again thank the lifeguards, coast guard, divers, fire and police departments for their efforts. . . Shad was and will always be our real life super hero. . . I love you more, my love ❤️ . . -Proudly, . Siliana Gaspard

Příspěvek sdílený Siliana Gaspard (@silianagaspard),Kvě 21, 2020 v 8:10 PDT

Reklama

Související témata: