Hlavní obsah

Nevyužil jsem vypracované možnosti, litoval po porážce s favoritem Zlej Kája

Londýn/Praha

„Škoda, přeškoda." Výstižněji snad nemohlo hodnocení vystoupení nejlepšího českého šipkaře na sobotním turnaji Players Championship začít. Zlej Kája totiž tentokrát dohrál hned po prvním zápase, kde byl nad jeho síly třiačtyřicetiletý Polák Krzysztof Ratajski, 15. hráč světového žebříčku. Český reprezentant prohrál 2:6. „Nevyužil jsem ne nabídnutých, ale vypracovaných možností. Výsledek mohl být i opačný," konstatoval Sedláček.

Foto: Sportegy

Nejlepší český šipkař Karel Sedláček.

Článek

Když se v pátek loučil s turnajem po porážce s Jihoafričanem Petersenem, věřil Sedláček, že až mu trochu bude přát štěstěna, dostane se mezi elitou dál. Jenže v sobotu skončil opět už po prvním zápase. „Upevňuji se v přesvědčení, že může hrát s každým vyrovnanou hru. Když k tomu přidám kvalitní zavírání, tak výsledky půjdou nahoru," věřil Sedláček.

Ten na sociálních sítích sbírá pochvaly i podporu od svých fanoušků. Dělá všechno možné, aby je potěšil dobrými výsledky, na tu opravdovou výsledkovou pecku ale dál čeká. „Všem vám každopádně děkuji za skvělou podporu," napsal na svém facebookovém profilu Zlej Kája. Příležitost k nápravě bude mít opět v neděli na posledním z pěti turnajů Players Championship.

Reklama

Související témata: