Hlavní obsah

Vyhlášený americký epidemiolog dosáhl významné mety v oblasti sportu

Washington

Elitní americký epidemiolog Anthony Fauci se ve své úctyhodné kariéře dočkal dalšího úspěchu, ne však na vědeckém poli. Člen krizového štábu Bílého domu pro boj s koronavirem má vlastní baseballovou kartičku na památku svého slavnostního nadhozu v úvodním utkání sezony MLB mezi Washingtonem Nationals a New York Yankees.

Foto: Alex Brandon, ČTK/AP

Americký epidemiolog Anthony Fauci dosáhl další mety

Článek

Devětasedmdesátiletý Fauci ve čtvrtek symbolicky zahájil ročník elitní soutěže, jejíž start odložila pandemie o čtyři měsíce. Fauci, jenž je známý jako velký fanoušek baseballistů Washingtonu, se na nadhazovačském kopci představil s rouškou s logem připomínajícím loňské vítězství Nationals ve Světové sérii.

Faucimu se nadhoz vůbec nepovedl, míč z jeho ruky letěl daleko od strike zóny a připraveného chytače. "Letěl úplně špatným směrem. Dělal jsem si z toho potom legraci a říkal jsem, že jsem jako malý kluk hrál na pozici spojky, takže jsem myslel, že mám házet na první metu," bral respektovaný odborník s humorem své baseballové představení.

Společnost Topps ho při výrobě kartičky šetřila, na fotografii umístila jen jeho detail a ne to, kam míček letěl. Nepovedený nadhoz si můžete prohlédnout v příspěvku níže.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články