Hlavní obsah

Hvězdě NFL Bradymu ligová premiéra za Tampu nevyšla

Hvězdnému quarterbackovi Tomovi Bradymu první zápas za Tampu Bay Buccaneers nevyšel. Nový dres oblékl po dvaceti letech strávených v New England Patriots a šesti Super Bowlech, Tampa však i kvůli jeho chybám prohrála na úvod nové sezony NFL s fotbalisty New Orleans Saints 23:34.

Foto: Brett Duke, ČTK/AP

Hvězdnému quarterbackovi Tomovi Bradymu první zápas za Tampu Bay Buccaneers nevyšel.

Článek
Fotogalerie

Třiačtyřicetiletý Brady se floridskému klubu upsal v březnu na dvě sezony s ročním platem 30 milionů dolarů. Při ligové premiéře si zapsal 23 úspěšných přihrávek z 36 pokusů na 239 yardů a dva touchdowny. Ale také dvě přihrávky, které mu soupeř zachytil.

"Už jsem během kariéry prohrál hodně zápasů," konstatovala legenda amerického fotbalu. "Udělal jsem hodně chyb. Takže se teď hlavně zaměřím na to, na co mám: odvést lepší práci," dodal Brady, jenž soupeři dvěma chybnými pasy dovolil 14 bodů.

Jeden z nich zachytil Janoris Jenkins a po dlouhém běhu a touchdownu navýšil vedení Saint ve třetí čtvrtině na 24:7. Buccaneers už ztrátu nesmazali.

Brady před startem ligy neměl šanci se s novými spoluhráči sehrát, protože kvůli koronaviru žádné přípravné zápasy nebyly.

Reklama