Hlavní obsah

Sexy blondýnky chtějí víc peněz. Vsadily na odvážné fotky pro pány

Sydney/Praha

Jsou krásné a sexy. Měly úspěchy ve sportu, ale teď se rozhodly, že chtějí vydělávat víc. A tak se známé surfařky, australské sestry Ellie-Jean Coffeyová a Holly-Daze Coffeyová, rozhodly rozšířit portfolio svých dovedností. Sport se dostal na druhou kolej. Založily si totiž účty na webu Onlyfans, kde budou za příslušnou finanční odměnu zveřejňovat své odhalené fotky. Podle dostupných zdrojů stojí přístup k lechtivým snímkům pět liber měsíčně...

Foto: Sport.cz

Známé surfařské sestry Ellie-Jean Coffeyová a Holly-Daze Coffeyová se rozhodly vydělávat na internetu. Na placeném serveru budou zveřejňovat své odhalené fotky.

Článek

Obdařené surfařské sestřičky byly u fanoušků populární díky sportovním výkonům, jenže teď Australanky pořádně přitvrdily a oznámily svůj vstup do projektu Onlyfans, kde se vystavují i některé hvězdy pornoprůmyslu, stejně jako další sportovkyně. Oběma blondýnkám je prý jasné, že půjde o materiály jen pro dospělé, slibují ale, že se bude na co dívat. Na instagramu mají každá milion fanoušků, a tak nejspíš cítí šanci, že by jim to mohlo sypat.

Jako první spustila v srpnu svůj profil pětadvacetiletá Ellie-Jean, sestra Holly-Daze se přidala o pár dní později. Jejich další dvě mladší sestry 19letá Bonnie-Lou a 20letá Ruby-Lee zatím tomuto způsobu vydělávání odolávají.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Quadruple shots of Coffey 🤦🏼‍♀️😂☕️ @fashionnova

Příspěvek sdílený Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey),Čec 25, 2019 v 10:00 PDT

Ellie-Jean odhalila, že vstoupila do projektu Onlyfans poté, co upadla do deprese, když zjistila, že ji její přítel podvádí. Tvrdí to server news.au. „Když jsem to zjistila, celý můj svět se roztříštil na milion kousků. Opravdu jsem si myslela, že je to můj konec a už se nedokážu postavit na nohy," svěřila se.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

This girl is very special to me @rubyleecoffey

Příspěvek sdílený Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey),Srp 21, 2020 v 11:25 PDT

„Můj bratr a můj otec se o mě starali každý den. Probudila jsem se a plakala, byly to tři nejhorší měsíce mého života. Nakonec bolest začala pomalu mizet a teď už jsem zase šťastná," přiznala Ellie-Jean.

Ta soutěžila v sérii závodů ženské Světové surfařské ligy od roku 2010 do roku 2017. Její sestra pak vydržela mezi elitou v období 2012 až 2017.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🏄🏼‍♀️🥂🌟🌸🐬

Příspěvek sdílený Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey),Srp 5, 2020 v 8:04 PDT

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

From Holly-Daze Coffey @hollydazecoffeyyy Who’s ready 👀

Příspěvek sdílený Coffey's Girls (@coffeysgirls),Zář 14, 2020 v 1:24 PDT

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články