Hlavní obsah

VIDEO: Boxerští bratři Kličkové se změnili v obézní tlouštíky se dvěma bradami

PRAHA

Profesionální boxer David Haye si možná chvíli myslel, že přišel o své velké soky, ale špatně si myslel, a hlavně jen chvilku. Bratři Kličkové se totiž změnili v nepoznání. Vitalij a Vladimir přibrali pár desítek kilo. Ale oni nekončí a neopouští světový ring. Jen natočili reklamu pro německý řetězec fitness studií McFit. Stali se tlouštíky.

Bratři Kličkové v reklamě

Článek

„Bylo zajímavé se pohybovat v takovém kostýmu,“ přiznal po natáčení mladší Vladimir.

Oba se předvedli v reklamě, která nese podtitul „Nikdy se nevzdávej.“ Vycpaní ukrajinští bratři si dopřávají tučných a kalorických lahůdek, ale chůze i cvičení jim dělá problém. Když vidí běžící blondýnu, stačí se jen otočit. Na více se nezmůžou. Jejich kila je drží při zemi.

Podle žebříčku boxrec.com jsou oba bratři nejlepšími boxery v nejtěžší váhové kategorii na světě a drží tři ze čtyř nejuznávanějších titulů. V tomto roce by se jeden z nich měl utkat mezi šestnácti provazy právě s Hayem.

„Může si vybrat, kterého z nás chce, s tím potom prohraje,“ vzkázali Kličkové v prosinci na adresu Angličana. Pokud se tak opravdu stane, Kličkové budou určitě v jiné formě.

Reklama