Hlavní obsah

Konečný nemá soupeře pro boj o mistra světa, nastupuje dovolenou

PRAHA

Velká sláva a historický okamžik se odkládají. Boxerský galavečer v Brně se 30. září konat nebude. Lukáš Konečný měl bojovat o titul mistra světa organizace WBO s Ukrajincem Sergejem Dzinzirukem, ten se ale zranil a organizátoři ve středu oficiálně akci posunuli, o novém termínu se jedná. "Zatím se neví ještě na kdy. Už se o nějakých datech spekuluje, ale záleží, jak se k tomu postaví organizace WBO," řekl Sport.cz Konečný.

Foto: Petr Horník, Právo

Boxer Lukáš Konečný přišel o soupeře, boj o světový titul se odkládá.

Článek

"Jednáme nadále s organizací WBO a promotérem SES o novém termínu. Pevně věříme, že půjde o zdržení jen pár týdnů a že se úžasného zápasu Lukáše Konečného dočkáme, budeme se snažit udělat maximum,“ uvedl server pestivbrne.cz, který pravidelně o celé akci informoval.

Když se o víkendu objevila zpráva, že Dzinziruk nebude moci nastoupit, snažili se pořadatelé domluvit jiného soupeře, ale tento úmysl nevyšel, což český boxer obtížně snášel.

"Včera jsem si dal tři piva, trochu to už ze mě padá. Člověk maká jako šroub, je na dietě, nejede s rodinou na dovolenou, pak o to takhle blbě přijde," pověděl Konečný, který na pár dní povolí režim.

„Vyberu si dovolenou, dneska jsem ještě běhal, přestanu na chvíli s dietou, ale zase žádné prasení. Vysadil jsem i krabičky (speciální strava), ale nevím na jak dlouho. Záleží na dalším vývoji a termínu zápasu," dodal Konečný, kterému jde o jedno.

"Pro mě je stěžejní titul mistra světa. Dzinziruk, to je druhá věc," dodal.

Reklama

Související témata: