Hlavní obsah

VIDEO: Císařovna boxu a modelka. Dva světy Rusky Ragosinové

PRAHA

Dva pohledy a každý naprosto jiný. Přitom jde vždy o jednu a tu samou osobu. V tomto případě o milovnici boxu, která rozdává rány mezi provazy. A podle výsledků si nevede špatně. Nataša Ragosinová, neporažená ruská bojovnice, která boxuje za německou stáj SES, ve které má smlouvu i Lukáš Konečný, jenž jedná o datu a místě klání o světový pás v lehké střední váze.

Nataša Ragosinová v civilu, když neboxuje v ringu.

Článek

Pětatřicetiletá Ragosinová se do ringu jako profesionálka postavila dvaadvacetkrát, pokaždé vyhrála, naposledy v prosinci 2009. Třináctkrát odešly její soupeřky z ringu po verdiktu k.o. Vcelku přesvědčivé výsledky.

Když se Ruska ale nepřipravuje na zápas, dokáže se předvést i na molu při módní přehlídce. Dva světy, které k sobě zrovna dvakrát neladí.

Nataša Ragosinová v civilu, když neboxuje v ringu.

„Císařovna boxu,“ jak zní její přezdívka, je sedminásobnou mistryní světa v super střední váze. Před dvěma lety se stala i mistryní v těžké váze, když vyhrála 19. prosince 2009. Tím se ale její kariéra zastavila. Přišlo zranění a návrat se zatím neuskutečnil.

„Chci stát opět v ringu a vyhrát další bitvu,“ napsala Ragosinová před deseti měsíci na svých stránkách. Zatím zůstává jen u přání.

Nataša Ragosinová v civilu, když neboxuje v ringu.foto: Facebook

Před úspěchy v boxu zažila svobodná Ragosinová slávu i v kickboxu, když vyhrála v letech 1996 a 1998 mistrovství Evropy. Následně přešla k boxu a vyhrála i mistrovství Evropy do 75 kilogramů. Debut v profesionálním ringu si připsala 17. června v roce 2004 a šlo o rychlý proces, už v prvním kole se radovala z vítězství.

Co bude následovat v letech 2011, 2012?

Reklama