Hlavní obsah

Utrápená Sáblíková? Skvělému dárku něco přece jen chybělo. Jdi na rybník, radí fandové

Praha

Co by dala za nějaké závody. Když to nejde na ledě, zjevně by Martina Sáblíková vzala za vděk i soupeřením ve virtuální podobě. Ale rychlobruslařské ovály tak nějak v nabídce počítačových ani jiných obdobných her zatím nejsou. Alespoň o tom není nic známo.

Foto: Milan Malíček, Právo

Martina Sáblíková na archivním snímku.

Článek

V téhle sezoně se Sáblíková ještě na ostro proti soupeřkám nesvezla. Ničí ji, že na programu nebyl zatím žádný Světový pohár ani jiné podniky. Na bitvy s rivalkami dojde až v novém roce v nizozemském Heerenveenu. Tedy jestli lze nějakým plánům v téhle době věřit.

Více času tak česká ledová královna měla i na Vánoce. „I když mě trápí situace ohledně sportovního života, na druhou stranu jsem ráda, že si tak po 17 letech mohu užít Vánoce," libovala si Sáblíková. Stihla napéct i několik druhů cukroví.

Mohla se také fanouškům ukazovat u stromku. „Skvělej dárek," netajila reklamní nadšení u nedostatkové herní výbavy. A snad by propadla i esportovým či jiným podobným aktivitám, ale asi to nedopadlo. „Neví někdo, kde stáhnu nějakou rychlobruslařskou hru?" ptala se bezradně fandů na sítích.

Odpověď je jasná. Momentálně nikde. Dostalo se jí rady, ať jde raději na nějaký zamrzlý rybník. Rychlobruslit bude opravdu jen na ledě, ale fanoušci alespoň mohli nahlédnout do vánoční atmosféry u šampionky.

Reklama