Hlavní obsah

VIDEO: Ze zápasnické klece se kráska probojovala do filmu. Hraje tajnou agentku

Zápasnice bojového umění, která nemá jen vytrénované tělo, ale také je krásná. Spojení, které vždy potěší. Gina Carano, rodačka z Texasu, má za sebou i boj o titul šampiónky Strikeforce v srpnu roce 2009. Za pár dní se ale představí jako herečka ve filmu Haywire (Zkrat), kde sehrála roli tajné agentky. A o kopance a boj nebude nouze.

Foto: www.gina-carano.org

Gina Carano a umělecké pojetí.

Článek

Američanka má v MMA za sebou osm zápasů, sedm jich vyhrála. Jediný duel prohrála 15. srpna 2009. Padla po technickém k.o. Po pěti minutách ji porazila Christiane Santos, u které byl v minulých hodinách odhalen doping.

V dubnu třicetiletá americká sportovkyně, ale také tvář, která propagovala ženské bojové umění MMA, má tak možnost se ucházet o titul, který prohrála s dopingovou hříšnicí. Ale už přes dva roky neměla zápas, pohybuje se v jiném světě. Objeví se ve své prví velké filmové roli.

Gina Carano v celé kráse.foto: www.gina-carano.org

„Myslím, že ona je někdo, kdo by chtěl bojovat znovu, ale teď natáčela velký film, reklama je všude,“ nechal se slyšet Scott Coker, ředitel Strikeforce, který se stará také o divizi do 145 liber, kam obě bojovnice patří.

Půvabná rodačka z Texasu si v MMA připsala tři výhry v roce 2006, dvě vítězství v roce 2007, to samé o rok později, až v roce 2009 jeden zápas a porážka.

Gina Carano při tréninku.foto: www.gina-carano.org

A jaká je Gina Carano mimo osmihrannou klec a bez filmových světel? Nekouří, občas si dá alkohol a jejím mentorem je Ježíš. Statečné srdce je jejím oblíbeným filmem a ráda si dopřává italské jídlo.

V dětství se věnovala i volejbalu a softballu. Vystudovala Nevadskou Universitu v Las Vegas, kde se věnovala psychologii a její otec byl hráčem amerického fotbalového týmu, hrál za Dallas Cowboys.

Za pár dní se objeví v kinech, kde prodá to, co se za léta naučila v tělocvičně.

Reklama

Související témata: