Hlavní obsah

Dým, krásky a ostří hoši. Baseballisté představují nové dresy

Praha

Ambice mají velké, takže každá pomoc je dobrá. Reprezentační tým českých baseballistů se chystá na mistrovství Evropy v Itálii, kouč Mike Griffin vyhlásil útok na titul. Hráči se obléknou do nových dresů, jejichž krátkou prezentaci ještě doma natočili. Podívat se můžete v přiloženém videu.

Baseballisté představují nové dresy české reprezentaceVideo: Baseball Czech

 
Článek
Fotogalerie

Vypustili dým, zapojili sličné krásky a nahodili ostré pohledy. Soupeři by měli mít jasno, že s takovými chlápky nebude žádná legrace.

Do boje půjdou Češi ve zbrusu nových dresech s nápisem "Česko" na hrudi. Baseball je tak po basketbalu druhým sportem, který dosud tradiční Českou republiku, příp. Czech Republic vyměnil za jednoslovný název Česko.

„Změna dresů v baseballu není tak snadná jako v některých jiných sportech, jde o dvě sady. Zkrácené verzi "Česko" fandím, název Czech Republic byl moc dlouhý a dělal nám problémy," poukazuje Petr Ditrich, předseda České baseballové asociace.

„Jsme rádi, že jsme se do delšího procesu pustili a připojili se k basketbalu, který trend s Českem na hrudi odstartoval," dodává.

Reklama