Hlavní obsah

Parkurovou soutěž Global Champions v Praze pojede na divokou kartu pět Čechů

Praha

Na listopadovou závěrečnou soutěž parkurové série Global Champions v Praze dostalo divokou kartu pět českých jezdců. Kromě účastníků olympijských her v Tokiu Aleše Opatrného, Kamila Papouška a Ondřeje Zváry se poměří se světovou špičkou i Emma Augier de Moussac a Vladimír Tretera. Coby členka týmu Prague Lions má účast zajištěnou další olympionička Anna Kellnerová. Ve většině z třinácti vypsaných parkurových soutěžích se tak představí i domácí jezdci.

Foto: Josef Malinovský

Aleš Opatrný se představí na Global Champions v Praze

Článek

Velkým magnetem akce, která se uskuteční od 18. do 21. listopadu v O2 areně, bude sobotní Super Grand Prix otevřená vítězům či dalším úspěšným jezdcům předešlých Grand Prix zařazených do série Global Champions Tour. Ve čtvrtek, pátek a neděli bude hlavním bodem programu Global Champions League, v níž se vyřazovacím způsobem utkají jednotlivé týmy.

"Předpokládáme, že celá řada dalších českých jezdců využije stejně tak jako v předchozích ročnících standardní možnosti přihlášky do rámcových mezinárodních soutěží, při nichž výška překážek bude dosahovat od 130 do 145 centimetrů," řekl předseda organizačního týmu Jan Andrlík v tiskové zprávě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Anna Kellnerová (@annakellnerova1)

Parkurová série Global Champions už v Praze vyvrcholila v letech 2018 a 2019. Loňský ročník byl zrušen kvůli opatřením proti šíření koronaviru.

Reklama

Související témata: