Hlavní obsah

Softbalistky Joudrs dělí jediné vítězství od mistrovského titulu

Praha

Softbalistky Joudrs Praha dělí jediná výhra od osmého titulu. Slavit mohou už v sobotu, kdy doma přivítají Arrows Ostrava. Stav finále je 2:0 na zápasy. Pokud by Pražanky titulový mečbol neproměnily, hrál by se v neděli další duel v Ostravě. „Určitě si doma věříme. Bylo by krásné sezonu zakončit před vlastními fanoušky" tvrdí Jana Furková z týmu Joudrs.

Foto: http://joudrs.cz/

Softbalistky Joudrs dělí jedna výhra od mistrovského titulu.

Článek

Ostravské softbalistky patří v letošní sezoně k největším překvapením, v roli nováčka se dostaly do boje o titul, což už je samo o sobě úspěchem. Ve finálové sérii ale mají navrch Joudrs, Pražanky vyhrály úvodní duely 7:1 a 6:4.

„Arrows mají rychlý tým. Ve chvíli, kdy se jim nedaří mety obsazovat silovými odpaly, jsou schopny si poměrně efektivně pomoci krátkou hrou, na kterou musíme být stále připraveny," varuje před třetí finálovou bitvou Furková, která se zatím ve finále prosadila dvěma úspěšnými odpaly.

Ostravský celek si získal velký respekt, když dokázal vyřadit silné Žraloky Ledenice v semifinále. „Naštěstí naše rohy jsou v neustálé pohotovosti a připraveny položit život za jakýkoli naražený míč," prohlásila Furková s tím, že ulejvky soupeřek nepovedou k úspěchu. Pyšná je prý hlavně na týmový pálkařský výkon. „Strategie na víkend bude úplně jasná – odměnit se za celou sezonu," dodala opora Joudrs jasně, že by si o víkendu chtěla užívat oslav titulu.

Reklama