Hlavní obsah

Nevěsta Maki, svědkyně Kiki. Plážové krásky čeká svatba

Nejlepší český beachvolejbalový pár se od sebe neodtrhne ani při veselce. Až si Markéta Sluková vezme za muže trenéra čtvrtfinalistek olympijského turnaje Simona Nausche, obřad odsvědčí její parťačka z kurtu Kristýna Kolocová. Zásnuby už proběhly, termín svatby je zatím nejistý.

Foto: Petr Horník, Právo

Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová (vpravo) s Markétou Slukovou.

Článek

Už na základní škole, kde spolu seděly v lavici, si slíbily, že jedna druhé bude na svatbě svědkyní. Teď se tento moment přiblížil, rakouský kouč v lednu požádal svoji dlouholetou přítelkyni o ruku.

„Vím, že se u nás říká, že svatba má být do roka a do dne od zásnub. Ale v Rakousku prý nic takového nemají, aspoň to Simon říká. Tak jsme to pojali multikulturně,“ usmívá se blondýnka Maki.

Termín je nejasný

Termínů na obřad při nabitém beachvolejbalovém kalendáři navíc moc nezbývá. „Nehodláme se brát mezi grand slamy v Gstaadu a v Berlíně, abychom to měli za sebou. Po pěti letech vztahu to byl spíše takový symbolický krok, nemyslím, že by svatba byla letos,“ tvrdí pětadvacetiletá Sluková.

Nausch se ambicí na organizaci svatby vzdal. „Při volejbale říkám Markétě, co a jak má dělat, ale v soukromém životě je to naopak. Počkám si, až mi řekne, kdy a kam mám přijít a já tam budu,“ usmívá se šestatřicetiletý sympaťák.

Reklama