Hlavní obsah

OBRAZEM: Haye pro Mourinhovu potěchu zmydlil nebohého Švýcara

Londýn

Obletovaný fotbalový kouč José Mourinho měl v sobotu večer v Londýně napilno. Nejprve ve Wembley sledoval, jak triumf v FA Cupu v prodloužení finále dobyl Manchester United, na jehož lavičku by měl být začátkem příštího týdne oficiálně uveden. A pak se portugalský kouč přesunul do O2 Areny na galavečer boxu, kde Brit David Haye v hlavním duelu již ve druhém kole vyřídil Švýcara Arnolda Gjergjaje.

Foto: Andrew Couldridge, Reuters

David Haye slavý hladký triumf nad Arnoldem Gjergjajem.

Článek
Fotogalerie

Měl to být velký duel těžké váhy. Druhý zápas po comebacku po více jak třech letech absolvovala britská hvězda David Haye. Soupeřem mu byl kosovský Švýcar Arnold Gjergjaj.

Žádné drama se ovšem nekonalo - a ani pořádně nezačalo. Haye svého protivníka vyřídil ve druhém kole. Gjergjaj šel k zemi již po úvodních oťukávacích úderech, konec přišel v polovině druhého dějství.

Rovněž Američan Shannon Briggs ve druhém taháku večera rychle knockoutoval nebohého Argentince Emilia Ezequiela Zarateho, který nabídku k utkání přijal narychlo 36 hodin před jeho začátkem...

Právě Briggs by měl být příštím Hayeho soupeřem.

„Nejdříve Briggs a příští rok Joshua, Wilder. Je mi to jedno. Síle tohoto úderu (ukázal na svoji pravačku) nikdo neodolá," chvástal se Haye, než si při odchodu z ringu našel Briggse.

Bývalý šampión může nadále snít svůj sen o dalším velkém titulovém souboji. Pokud Haye po prázdninách zdolá i Briggse, tak se ho dočká.

Reklama

Související témata: