Hlavní obsah

Ibrahimoviče nudí řeči McGregora a Mayweathera. Chce je poslat do nemocnice

Praha

Tak tohle řešení asi tihle dva nečekali. Neporažený boxer Floyd Mayweather a jedna z největších hvězd MMA Conor McGregor se hecují, jestli si to rozdají v ringu spolu. Milióny dolarů létají vzduchem. A najednou se do toho vložil fotbalista s horkou krví. Zlatan Ibrahimovič je chce oba poslat do nemocnice. Má totiž černý pás v taekwondu.

Foto: Phil Noble, Reuters

Zlatan Ibrahimovič má už dost slov, nejradši by vkročil do ringu sám a tam by naporcoval McGregora i Mayweathera.

Článek

Slova, slova a žádný výsledek. Útočník Manchesteru United je unaven ze spekulací, které provází tento virtuální souboj. „Jsem z toho mediálního dramatu mezi nimi unavený. Bylo by lepší, aby toho oba nechali a bojovali se mnou. Uvidíme, jak to bude, ale doufám, že půjdou rovnou do nemocnice," citoval pětatřicetiletého útočníka server sportskeeda.com.

„Snažili jsme se dohodnout zápas. Znají moje číslo. Moje číslo je 100 miliónu dolarů. Nevím, kolik peněz on vydělal, ale jsem si jistý, že nemá ani 10 miliónů dolarů za zápas MMA. My jsme mu ochotni dát 15 miliónů, pak se můžeme bavit o rozdělení procent za placené kanály," řekl Mayweather v lednu v rozhovoru pro ESPN.

V podobném duchu se tyto zprávy vrací jako slunce. Nekončí, stále tu jsou. Mayweather ukončil sportovní kariéru v roce 2015. Údajně jen irský bojovník ho vrátí zase do ringu.

Ibrahimovič v sedmnácti letech dosáhl na černý pás v taekwondu, to vysvětluje, proč si Švéd dovolil vyslat do světa svoji odvážnou prognózu o poslání dvojice do nemocnice. Jak by ale ve skutečnosti skončil?

Reklama

Související témata: