Hlavní obsah

Mayweather po 50. vítězství: Končím. Určitě. Našel jsem správného tanečního partnera

Las Vegas

Boxer Floyd Mayweather zdolal technickým k.o. v 10. kole Conora McGregora, irského šampióna MMA. Američan při svém návratu ze sportovního důchodu vyhrál jubilejní 50. souboj a překonal tak rekord Rockyho Marciana. „Dnes to byl můj poslední zápas. Určitě,“ ubezpečil přítomné diváky v Las Vegas. „Vybral jsem si toho správného taneční partnera. Conore McGregore, ty jsi sakra šampión!“ dodal na adresu svého protivníka.

Foto: Mark J. Rebilas, Reuters

Je můj. Floyd Mayweather si může pás pro vítěze odvést domů. Conora McGregora porazil v 10. kole technickým K.O.

Článek
Fotogalerie

Trvalo to téměř dva roky, než se Mayweather vrátil do boxerského ringu. Ani v padesátém střetnutí kariéry však neokusil porážku. Posledním soupeřem, který mu marně vzdoroval, byl Ir specializující se na smíšená bojová umění.

„Byl mnohem lepší, než jsem čekal, ale já byl ještě lepší. Náš plán byl vyčkávat, nechat ho dávat tvrdé údery a vyřadit ho na konci." popsal cestu k úspěchu 40letý Američan.

„V MMA bojuje 25 minut opravdu tvrdě, potom začne ubírat," odhalil McGregorovu slabinu. Jinak svého soka jen a jen chválil. „Je opravdu tvrdý soupeř. Dali jsme fanouškům to, co chtěli vidět. Dlužil jsem jim to za souboj s Mannym Pacquiaem," svěřil se Mayweather bezprostředně po utkání.

Řeč logicky přišla i na překonání rekordu Rockyho Macriana, který má na kontě 49 výher. „Rocky Marciano byl legenda. Těším se, že se jednou dostanu do Síně slávy."

Líbil se vám boxerský zápas Mayweather vs. McGregor?
Ano
36,3 %
Ne
9,7 %
Nezajímá mě to
54 %
Celkem hlasovalo 29689 čtenářů.

Reklama

Související témata: