Hlavní obsah

Nový chvat na scéně! Soupeř musel vzdát

Bolton/Praha
Aktualizováno

V každém sportu se občas objeví perlička. Nevyhýbá se ani nejtvrdšímu sportu MMA. Box, kopy, páky, škrcení. Možné způsoby zneškodnění soupeře, sem tam se ale objeví něco výjimečného. Jonno Mears o víkendu předvedl „Bostonského Kraba.“ Toho si odnesl domů Aaron Jones. A musel být hodně překvapený.

MMA - Bostonský Krab

 
Článek

Fanoušci, kteří se v sobotu vydali v Boltonu na MMA, si užili také jedno nevšední zakončení zápasu. Takové, které vás asi nenapadne, že může přijít, jenže stalo se.

Ocitnete se na břichu (v tomto případě až na hrudníku), soupeř si na vás sedne zády k hlavě a chytne nohy. Ty potom zvedá, tomu se nevyhnou postupně ani kyčle, hýždě. Neutečete, nezbývá vám, než zápas vzdát.

Tuto techniku si oblíbil wrestler Chris Jericho, teď si ji prubnul Mears v MMA zápase. Proč? Sázka. Tohle zakončení si zamiloval, takže se vsadil se svým manažerem, že ho předvede i v kleci.

„Nemyslím si, že to v MMA udělal někdo přede mnou," byl spokojený vítěz. „Manažer mi řekl, že pokud vyhraju tímto stylem, dostanu nějaké papíry (peníze). Řekl mi, tohle ještě nikdo nedal, když to dáš, bude to brilantní. Od té doby jsem to měl v hlavě. Zkoušel jsem to v tréninku. Pak jsem se jen přeptal, jestli sázka platí," citoval Mearse server thesun.co.uk.

Jeho výraz po nasazení Bostonského Kraba hovoří za vše.

Reklama

Související témata: