Hlavní obsah

McGregor a Mayweather v kleci. Existuje šance na pokračování této reality show?

Praha

Byla to sportovní show, kterou na konci srpna předvedli Conor McGregor a Floyd Mayweather v Las Vegas. Bojovník MMA prohrál v ringu s boxerem podle jeho pravidel. Stamilióny dolarů se protočily a několik týdnů byli tihle dva ve středu zájmu médií. Budou zase, dojde na boj v kleci, vymění si oba role? Nebo je ve hře možná odveta v ringu?

Foto: Profimedia.cz

Floyd Mayweather a Conor McGregor si dali boxerský souboj na konci srpna v Las Vegas. V 10. kole vyhrál Američan.

Článek

„Znepokojuje mě, že je ten malý šmejd teď v důchodu," cituje Ira server mmafighting.com. McGregor se rozpovídal v rozhovoru s Caroline Pearceovou. Porážka mu mezi šestnácti provazy moc nevoní, těžko se s ní smiřuje. Nadhodil i téma možné odvety.

„Musel jsem změnit celý svůj přístup. On musel bojovat úplně jinak, než by bojoval. On má teď bilanci 50:0, nebudu mu volat," řekl také zápasník UFC, který by se nebránil druhému souboji. Tentokrát ale podle svých pravidel, v oktagonu.

„Chce další zápas? Můžeme. Původně řekl, že další fight bude v MMA, mluvil o tom," vypustil do světa také McGregor, který ví, že tohle měření sil by bylo jednoznačné, zde by neporažený boxer Mayweather neměl šanci.

Mayweather je jen jeden

Reálný zápas v kleci podle pravidel MMA? Podle rodáka z Dublinu by mohly Američana donutit k tomuto kroku jeho finanční problémy. Pokud by samozřejmě nastaly. Na veřejnost také probublalo jiné jméno, které ale není nové.

Reálněji by do zápasu připadal Paulie Malignaggi. Ten byl součástí McGregorova přípravného kempu. Jejich rozloučení nebylo ideální. Nevraživost? Jisté je, že by šlo o změnu Američana za Američana, ale marketingově se tito dva nedají porovnávat. "The Money" je jen jeden.

Jako reálnější se jeví návrat zpět ke kořenům. McGregor v UFC. Co je pravděpodobnější? Pokud si Ir něco usmyslí, uslyšíte o něm.

Uskuteční se mezi Mayweatherem a McGregorem zápas v kleci podle pravidel MMA?
Ano
8,7 %
Ne
91,3 %
Celkem hlasovalo 2438 čtenářů.

Reklama

Související témata: