Hlavní obsah

Rivalita bývalých bratrů. Čtyřem Slovákům stojí v cestě Češi

Praha

Vyznavač extrémních tréninků, milovník farmaření, nadšenci do bojových sportů. Představujeme vám čtyři Slováky, kteří se vydali na bolestivou cestu plnou odříkání. Chtějí uspět v Oktagon Výzvě, v show, kde bojují proti čtyřem Čechům. O výhře se rozhoduje v kleci - rány, kopy, pěsti, škrcení. Chlap proti chlapovi. Vše vyvrcholí 12. listopadu na galavečeru MMA v bratislavské Hant Aréně. Kdo reprezentuje Slovensko?

Tomáš Bolo - Oktagon VýzvaVideo: OKTAGON MMA

 
Článek

Samuel Krištofič - Oktago Výzva

Patrik Grůner - Oktagon Výzva

Radovan Úškrt - Oktagon Výzva

Samuel Krištofič. Sedmadvacetiletý zápasník z Bernálkova bojuje za Chaos Gym/BJJ Slovakia. „Momentálně to je v mém životě všechno. Hned jsem věděl, že tam musím jít a vyhrát to," šel do výzvy s jasnou představou Krištofič.

Tomáš Bolo. Jedenatřicet let má rodák ze Žiliny, který reprezentuje Wolf Pride Gym Žilina. Zápasník, který má rád farmaření. „Vyrůstal jsem mezi zvířaty. Dříve jsme měli i koně, krávy. Možná Oktagon Výzva bude takové moje UFC."

Patrik Grůner. Bydlí v Trnavě a má jedenatřicet let. Bojuje za SFG. Od dětství se věnoval judu, byl i v reprezentaci. Na MMA se díval v televizi, bral ho za vrchol v bojových sportech. Teď sám poznal pocit v kleci.

Radovan Úškrt. Šestadvacet let, bydlí v obci Žemberovce. Bojuje pod týmem OFA. Vyznavač extrémních tréninků. „Od pondělí do pátku trénuju nonstop. Jsem nervák, pokud si nezatrénuju, jsem na nervy," přiznal Úškrt.

Reklama

Související témata: