Hlavní obsah

Legenda se vrací po čtyřech letech, porážela i geniálního Crosbyho

Praha

Šampión se vrací. Milovníci kanadského zápasníka už za pár dnů uvidí v akci sportovce, který porážel v anketách popularity velká jména. Sklonit se před ním musel i hokejový bůh Sidney Crosby. Do klece 4. listopadu vkročí Georges St-Pierre. Bitva na UFC 217. Comeback po čtyřech letech se uskuteční v New Yorku v Madison Square Garden. Proti legendě se postaví Michael Bisping. A ten už před duelem dostává naloženo, i když slovně.

Foto: Profimedia.cz

Georges St-Pierre (vpravo) a Michael Bisping. Jak dopadne jejich souboj na UFC 2017?

Článek

„Pořád zpívá stejnou písničku. Je vystrašený z mého wrestlingu. Hrozný. V každém rozhovoru to dělá, prosí, abych byl v postoji a bouchal s ním. Není důvod. Pokud neví, tohle je MMA. Pokud tady nechce být, měl by být kickboxer, zem je součást boje," citoval server mmamania.com kanadského bojovníka.

Šestatřicetiletý St-Pierre, který má také přezdívky "Rush" nebo "GSP," nepatří k nejmladším, ale stále jde o jméno, na které fanoušci slyší a chtějí ho vidět v oktagonu. Komplexní bojovník, který umí postoj i grappling. V MMA má 25 výher a 2 prohry. Je považován za jednoho z nejlepších zápasníků v historii MMA.

Naposledy bojoval v listopadu 2013, porazil Johnyho Hendrickse. Poté oznámil, že chce chvíli klid, pauzu. Jenže přišlo zranění. Dlouhá odmlka ale končí a hvězda UFC se vrací.

A podle vyjádření se už nemůže dočkat. „Takže já budu stát, byl bych idiot. Budu používat všechny své dovednosti, ne jenom jeden styl, který mám," vzkázal soupeři.

Osmatřicetiletý Bisping ví, že sok bude chtít jít na zem, ale velkou hlavu si s tím nedělá. „Zbytečně budeš ztrácet energii. Utíkáš od skutečného zápasu, to já nedělám. Ty pojedeš zase to svoje, budeš k smrti každého nudit. Knokautuju tě."

Kanaďan proti anglickému zápasníkovi, který 31 duelů vyhrál, 7 prohrál. Souboj ve střední váze. „Hardcore fanoušci jako jsem já, chceme vidět tenhle zápas," nechal se slyšet komentátor Joe Rogan. Už při oficiálním představení a focení Angličan testoval svalstvo soka, Kanaďan se smál.

Do smíchu ale teď Bispingovi není. Podle serveru tmz.com měl mít problém ve fitku. Jiný návštěvník měl použít jeho závaží a Angličan ho měl dusit. „Neexistuje ale dostatek důkazů pro pokračování trestního stíhání proti hvězdě UFC," píše server TMZ.

Reklama

Související témata: